top of page
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Threads
  • TikTok
  • YouTube
  • Instagram
  • RSS
Writer's pictureŠtevo Bodor

Geissenovci v národnej rade. Dostali sme to, čo nám chýbalo

To, že Geissenovci dorazili na Slovensko a odviedli ich priamo do Národnej rady, nijako neprekvapuje. Ideálne by bolo, nechať si Geissena rovno ako Predsedu NR SR a možno by sme na tom boli lepšie ako v súčasnosti.


Ľud, ktorý je schopný voliť športovca s tým úsudkom, že športovec bez slovnej zásoby dokáže pomôcť Slovensku si Geissena v NR zaslúži. Ľud, ktorý odvolí fašistu do VÚC za vidinou toho, že fašista „urobí poriadok“ si Geissena v NR zaslúži. Ľud, ktorý odvolí „hrdinu“, lebo mu na základe jedného videa uverí, že dokáže zabaviť vilu v cudzom štáte, si Geissena v NR zaslúži. Ľud, ktorého väčšina nevie čo sa deje v jeho okolí (zmeny vo VZN v obci v ktorej žije, nepozná rozpočet obce v ktorej žije, atď.), ale za to je dokonalý expert na pandémiu a po novom vojnový stratég a historik; si Geissena v NR zaslúži. Ľud, ktorý povyšuje vedcov nad bežný facebookový profil nejakého vypatlanca hľadajúceho „skutočnú pravdu“ a pochybuje o tom, či je Zem naozaj guľatá, hľadá dôkazy o chemtrails v saharskom piesku na aute, „neexistujúci“ Covid lieči Ivermectinom, detské choroby Savom, octuje svoj byt, všetky problémy sveta pripisuje dvom ľuďom; si nič iné ako Geissena v Národnej rade viac nezaslúži.


Ľud, ktorý čerpá informácie z internetovej žumpy ako Infovojna, Slobodný vysielač, Zem a Vek, či dokonca len z bežného ruského troll profilu nevnímajúc, že je to vymyslený príbeh či podvrhnuté video z minulosti; bude s Geissenom v Národnej rade spokojný. Ľud, ktorý dokáže obdivovať zločineckého diktátora Putina zo semeniska dezinformácií a hľadať akúľvek „pravdu“ v internetových útrobách, a to hocijakú „pravdu“ - len aby si líšila od tej čo sa píše v riadnych médiách; bude za Geissena v Národnej rade mimoriadne vďačný.


Ak sa vám článok páčil, môžete mi darovať virtuálnu kávu a motivovať ma tak k ďalšej tvorbe:

Facebook: @stevobodor



Comments


bottom of page